top of page

Voelen

Gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat je steeds verder verwijdert raakt van jezelf. Zit je veel in je hoofd? Niet lekker in je vel? Voel je je vlak? Of juist extreem emotioneel? Heel moe? Eet je veel? Slaap je veel? Klaag je? Voor mij zijn dat tekenen dat ik mezelf weer terug mag brengen in balans.


Hoe? Dat is per persoon verschillend. De één zal baat hebben bij therapie, de ander vindt heling in andere methoden. En heb je iets gevonden dat goed werkt? Dan kan het zomaar zijn dat je twee jaar later iets anders ontdekt, wat op dat moment nog beter bij je past.


Toen ik in 2018 was opgebrand, ben ik begonnen met therapie. Al snel daarna besloot ik breder te kijken en volgden er innerlijke reizen met plantmedicijn, gevolgd door adem- en lichaamswerk. Als kers op de taart kwam in aanraking met Kundalini NRGY🍒. Wat ik heb geleerd tijdens deze zoektocht, is dat ik moet voelen om weer terug te komen in balans.


Uit het verhaal blijven en voelen. Voelen in plaats van praten. Nog een keer die traumatische bevalling doorvoelen. Nog een keer voelen wat die ene afwijzing met mij heeft gedaan, of dat ene onprettige gesprek. Nog een keer dat extreme gemis ervaren. En duiken in het verdriet van mijn miskraam. Voelen wat het met mij doet als ik onaardig praat tegen mezelf. Voelen, voelen en voelen! Daar zit voor mij heling en groei, zo kom ik weer terug in balans.


Ik heb niet alle wijsheid in pacht, maar kan jou wel helpen om de deuren te openen naar de wijsheid die in jou huist. Mijn wens is dat je na een paar Kundalini- of ademsessies zelf weet hoe je contact kunt maken met je innerlijke wereld. Dat als je een rotdag hebt gehad, je thuis een rustig plekje op kunt zoeken en de kennis en ervaring hebt om in die ‘staat van zijn’ te stappen, waar je jezelf kunt ontmoeten op een diepere laag, om daar te kunnen voelen, ruimte geeft aan de emotie en deze kan dragen, om zo weer vrijer door het leven te gaan.


Liefs💗

bottom of page