top of page

Mijn eerste ervaring met Kundalini NRGY

Ongeveer 1,5 jaar geleden zag ik filmpjes voorbij komen die mijn interesse wekte. Kundalini Awakening. Weet niet waarom, maar het trok me. Na een beetje goed zoeken kwam ik terecht bij Nadia van Raam.

Zonder verwachting ernaartoe. Toch ook een beetje sceptisch. ๐„๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ ๐ณ๐ข๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ž๐ง, ๐๐š๐ง ๐ ๐ž๐ฅ๐จ๐ฏ๐ž๐ง!


Met wat gezonde spanning zat ik in de cirkel aandachtig te luisteren naar uitleg en instructies. Toen kwam de demo. Een aantal al geactiveerde dames mochten plaatsnemen op de yogamat, zodat wij konden zien wat er zou kunnen gebeuren. Nog steeds sceptisch.


Tot de muziek aanging. WAT GEBEURT HIER! Waar hangen de cameraโ€™s? Ik word hier toch compleet in de maling genomen!. Overdonderd. Maar ook gegrepen. Ik voelde al wat door alleen maar naar de demo te kijken. Tranen wegslikkend probeerde ik mijn gezicht nog in de plooi te houden en dacht: โ€œDit is gek Marien, als je nu al gaat zitten jankenโ€. Zweethandjes. Toch best spannend. Diep van binnen voelde ik ook sprongetjes van blijdschap. Ik moet hier zijn!


Het eerste half uur op de mat leek een eeuwigheid te duren. Ik lag wel lekker, maar werd ook ongeduldig. Wanneer gebeurt er nou wat? ๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ. Ohja, dat was het sleutelwoord. Maar als je dat moet van jezelf, is dat een beetje te vergelijken met dat ik tegen mijn 2-jarige dochter zeg dat het tijd is om te slapen en ze dan keihard der ogen dichtknijpt. Werkt niet. Tot het moment dat ik voelde dat de energie begon te stromen. Euforie, intense blijdschap, ja dit is het! Mijn lichaam wilde bewegen en ik wilde alleen maar volgen. Zo bevrijdend. Ook intens. Maar fijn. Even dacht ik dat ik in de brug achterstevoren via het plafond de zaal uit zou lopen. Wat een kracht! Ik wil meer!


De energie heeft mij gepakt en de droom ontstond om zelf sessies te faciliteren. Het veld is zo krachtig, dat dit binnen een jaar is gelukt. Elke sessie die ik faciliteer of zelf onderga ,ervaar ik keer op keer de dankbaarheid en nederigheid hier mee te mogen werken. Ik ben dit gaan doen met de wens dat anderen ook ontdekken dat er zoveel meer is dan waar wij met ons verstand bij kunnen. ๐˜ฝ๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™ž๐™Ÿ ๐™š๐™ง ๐™ ๐™ก๐™–๐™–๐™ง ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง?๐Ÿ
bottom of page