top of page

In welke mate ben jij bereid voor jezelf te kiezen?

Stel dat ik je nu een plattegrond zou geven met alle wegen en routes die jou brengen naar een leven waarin jij in je kracht staat. Waarin jij je volle potentieel leeft. Waarin alles op het gebied van relaties, geld en werk zou flowen. Zou je die routes dan volgen? Ook als dat betekent dat je moet loslaten? Dat je afscheid hebt te nemen van relaties, bepaald gedrag en overtuigingen? Als dat zou betekenen dat je tijdens die reis weerstand, ongemak en rouw tegen gaat komen? Zou je bereid zijn dat ervoor over te hebben?


𝐊𝐮𝐧𝐝𝐚𝐥𝐢𝐧𝐢 𝐍𝐑𝐆𝐘 𝐢𝐬 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐭

Het is de plattegrond met routes die leiden naar jouw ware essentie. Wat als die plattegrond jouw brengt naar een punt waar je weerstand tegenkomt? Naar een punt wat moeite gaat kosten. Neem je die route dan? Omdat jij wil groeien en transformeren. Omdat jij jezelf een beter leven gunt en weer wil thuiskomen in jezelf. Of kies je voor negeren en continueren en blijf je vasthouden aan je vertrouwde gedrag en omgeving?


Als je niks doet met de inzichten die je krijgt aangereikt en jouw diepe weten blijft negeren, kun je je afvragen wat jou ervan weerhoudt je volle potentie te leven.


Ik geloof dat wanneer je kiest voor Kundalini NRGY je op een diepere laag al toestemming hebt geven om dit aan te gaan. En dus ook vooraf hebt gekozen en hebt geaccepteerd om weerstand en ongemak tegen te komen, te ervaren en in elke cel van je lijf te voelen, om zo steeds weer dichter bij je zelf te komen.


‘𝑊𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑎𝑛𝑑’ 𝑖𝑠 𝑒𝑒𝑛 𝑓𝑎𝑛𝑡𝑎𝑠𝑡𝑖𝑠𝑐ℎ 𝑘𝑜𝑚𝑝𝑎𝑠. 𝐸𝑟𝑣𝑎𝑎𝑟 𝑗𝑒 𝑤𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑎𝑛𝑑 𝑖𝑛 𝑏𝑒𝑝𝑎𝑎𝑙𝑑𝑒 𝑠𝑖𝑡𝑢𝑎𝑡𝑖𝑒𝑠 𝑜𝑓 𝑘𝑒𝑢𝑧𝑒𝑠 𝑑𝑖𝑒 𝑗𝑒 ℎ𝑒𝑏𝑡 𝑡𝑒 𝑚𝑎𝑘𝑒𝑛? 𝐷𝑎𝑛 𝑧𝑖𝑡 𝑗𝑒 𝑜𝑝 𝑑𝑒 𝑔𝑜𝑒𝑑𝑒 𝑤𝑒𝑔. 𝐷𝑖𝑡 𝑖𝑠 ℎ𝑒𝑡 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑜𝑚 𝑡𝑒 𝑔𝑟𝑜𝑒𝑖𝑒𝑛 𝑒𝑛 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑓𝑜𝑟𝑚𝑒𝑟𝑒𝑛. 𝐼𝑠 𝑤𝑒𝑒𝑟𝑠𝑡𝑎𝑛𝑑 𝑜𝑜𝑘 𝑗𝑜𝑢𝑤 𝑟𝑎𝑎𝑑𝑔𝑒𝑣𝑒𝑟? 𝑂𝑓 𝑙𝑎𝑎𝑡 𝑗𝑒 𝑗𝑒 𝑙𝑒𝑖𝑑𝑒𝑛 𝑑𝑜𝑜𝑟 ℎ𝑒𝑡 𝑣𝑒𝑟𝑡𝑟𝑜𝑢𝑤𝑑𝑒?

bottom of page