top of page

"Ik ben niet goed genoeg"

Een trigger. Een situatie die mij activeert. ๐‘ฏ๐’‚๐’‚๐’“ ๐’˜๐’๐’๐’“๐’…๐’†๐’โ€ฆ Ze zijn vriendelijk, begripvol en ook confronterend. Kort daarna pijn in mijn nek en rug. Een deken van vermoeidheid trekt over mij heen. Voel me down.


๐‘€๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘–๐‘’๐‘›, ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘”๐‘Ž๐‘Ž๐‘ก ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘›๐‘œ๐‘ข ๐‘’๐‘โ„Ž๐‘ก ๐‘œ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ?


Hoeveel ik ook slaap. Het gaat niet over. Ik moet hiermee gaan zitten. Ik zoek een rustig plekje in huis, voeg een aantal nummers toe aan een playlist, sluit mijn ogen en laat mij meenemen in de energie...


๐‘ฏ๐’‚๐’‚๐’“ ๐’˜๐’๐’๐’“๐’…๐’†๐’โ€ฆ Ik heb ze ontvangen, uitvergroot, er een eigen verhaal van gemaakt en mezelf gestraft. Een eigen verhaal dat zo veroordelend en destructief is, dat ik pijn krijg in mijn lijf. Mijn lichaam doet zeer. Mijn lijf reageert met pijn op mijn eigen monoloog.


Ik zak een laagje dieperโ€ฆOntmoet daar een overtuiging. Een overtuiging die in elke cel van mijn lijf voelbaar is. Die ik voor waarheid heb aangenomen: โ€œ๐ˆ๐ค ๐›๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ ๐จ๐ž๐ ๐ ๐ž๐ง๐จ๐ž๐ โ€. Het verleden is nog actief in het heden. Het is aanwezig, ik handel vanuit daarโ€ฆ vaak onbewust. Maar nu ben ik mij bewust. Nu wel.


Ik ga nog een laagje dieper. Ik kijk ernaar zonder het te zijn. Ik observeer. Ik heb het aangeleerd. Ik kan het ook weer afleren. Herprogrammeren. Ik. Moet. Herprogrammeren.

Het is tijd. Tijd om deze overtuiging en identiteit los te laten. Vastberaden. Ik ben er klaar mee.


Ik ben goed genoeg.

Ik ben goed.

Ik ben.


๐Ÿค๐Ÿ™(Stukje van mijn eigen proces en de inzichten die ik ontvang in de energie)


๐ŸŽต๐‘Œ๐‘œ๐‘ข โ„Ž๐‘’๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ ๐‘œ๐‘š๐‘’๐‘กโ„Ž๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘™๐‘œ๐‘›๐‘” ๐‘’๐‘›๐‘œ๐‘ข๐‘”โ„Ž ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข ๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก ๐‘ก๐‘œ ๐‘๐‘’๐‘™๐‘–๐‘’๐‘ฃ๐‘’ ๐‘–๐‘ก

๐บ๐‘’๐‘ก ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘˜๐‘’๐‘›-โ„Ž๐‘’๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก๐‘’๐‘‘ ๐‘’๐‘›๐‘œ๐‘ข๐‘”โ„Ž ๐‘–๐‘ก'๐‘  ๐‘ ๐‘œ โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘‘ ๐‘ก๐‘œ โ„Ž๐‘’๐‘Ž๐‘™ ๐‘–๐‘ก

๐‘Œ๐‘œ๐‘ข ๐‘ก๐‘œ๐‘™๐‘‘ ๐‘š๐‘’ ๐ผ ๐‘ค๐‘Ž๐‘  ๐‘ค๐‘Ÿ๐‘œ๐‘›๐‘” ๐‘Ž๐‘›๐‘‘ ๐ผ ๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก๐‘’๐‘‘ ๐‘ก๐‘œ ๐‘“๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘–๐‘ก

๐น๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘Ž ๐‘š๐‘œ๐‘š๐‘’๐‘›๐‘ก ๐ผ'๐‘‘ ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘”๐‘œ๐‘ก๐‘ก๐‘’๐‘› ๐‘คโ„Ž๐‘œ ๐ผ ๐‘Ž๐‘š...

๐‘๐‘œ๐‘ค ๐ผ'๐‘š ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘™๐‘™๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘๐‘Ž๐‘๐‘˜ ๐‘กโ„Ž๐‘’ ๐‘‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘˜ ๐‘Ž๐‘”๐‘Ž๐‘–๐‘› ๐ŸŽต - New Light | Megabottom of page