top of page

Elke Kundalini NRGY Awakening sessie is anders

Zelf heb ik dat ook weer mogen ervaren. Je mag erop vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt. Gisteren lag ik op de mat. Zwaar. Niet in staat om te bewegen. Wilde het ook niet. Al snel kwam er emotie. Tranen. Verdriet. Herkenning. Ik wist waar dit over ging. Een dag ervoor nog een baby vastgehouden. Dat is voor mij een trigger. Weer dat verdriet en de angst. Nooit meer zoโ€™n bevalling mee willen maken. Nooit meer de onzekerheid willen ervaren of je kindje het gaat redden of niet.


๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. Gisteren het inzicht dat ik (on)bewust slechte dingen eet en niet sport, zodat mijn buik een onaangename plek is om te bewonen. Dat ik liefde op afstand houd, omdat dat mogelijk nieuw leven met zich mee kan brengenโ€ฆ


Tijdens de sessie muziek op de achtergrond:

๐ฟ๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘’ ๐‘ก๐‘’๐‘™๐‘™ ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข ๐‘กโ„Ž๐‘’ ๐‘ ๐‘’๐‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘ก

๐‘Œ๐‘œ๐‘ข ๐‘—๐‘ข๐‘ ๐‘ก โ„Ž๐‘Ž๐‘ฃ๐‘’ ๐‘ก๐‘œ

๐ฟ๐‘’๐‘ก ๐‘”๐‘œ

๐ฟ๐‘’๐‘ก ๐‘”๐‘œ ๐‘œ๐‘“ ๐‘กโ„Ž๐‘’ ๐‘—๐‘ข๐‘‘๐‘”๐‘’๐‘š๐‘’๐‘›๐‘ก ๐‘ก๐‘œ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘‘๐‘  ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข๐‘Ÿ๐‘ ๐‘’๐‘™๐‘“

๐‘‡๐‘œ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘‘๐‘  ๐‘Ž๐‘™๐‘™

๐ต๐‘ข๐‘ก โ„Ž๐‘œ๐‘ค?

๐‘…๐‘Ž๐‘‘๐‘–๐‘๐‘Ž๐‘™๐‘™๐‘ฆ ๐‘Ž๐‘๐‘๐‘’๐‘๐‘ก ๐‘–๐‘ก ๐‘ค๐‘Ž๐‘ ๐‘›โ€™๐‘ก ๐‘œ๐‘˜๐‘Ž๐‘ฆ

๐ต๐‘ข๐‘ก ๐‘–๐‘กโ€™๐‘  ๐‘Ž๐‘™๐‘™ ๐‘œ๐‘˜๐‘Ž๐‘ฆ

๐‘๐‘œ๐‘ค

-Sophia Spallino โ€“ My Healing


โ€œMAAR HOE LET IK GO DAN?โ€ Hoor ik mezelf smekend vragen tijdens de sessie. Het woord โ€˜tijdโ€™ blijft zich herhalen. En dan nu. Vandaag. Bewustwording. Glashelder het besef dat ik leef vanuit angst als het om dit onderwerp gaat. Terwijl ik altijd roep dat ik leef vanuit vertrouwen en liefde.


Vanmorgen Bobbi, die voor de 100ste keer in haar prinsessenjurk staat te dansen op โ€˜Let it Goโ€™ van Frozen. Bobbi heeft het losgelaten. En ze heeft het mij al 100x gevraagd dit ook te doen, maar ik was mij er niet bewust van. โ€œ๐‘ด๐’‚๐’Ž๐’‚, ๐’…๐’‚๐’๐’”๐’†๐’, ๐‘ณ๐’†๐’• ๐’Š๐’• ๐’ˆ๐’!โ€, zegt ze zo vaak. Kippenvel tot aan mijn kruin. Energetisch de bevestiging dat dit de waarheid is.


โ€œIf the pain was deep, you will have to let it go many timesโ€.๐Ÿ’œ
bottom of page