top of page
Ademcoach en Kundalini NRGY Facilitator Rotterdam

Met aandacht voor jou

De naam voor mijn website is ontstaan, omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is om met je aandacht bij iemand te zijn. Voor mij is het voelbaar wanneer iemand dit niet is. Naast iemand zitten en aanraken, maar in je hoofd met een boodschappenlijstje bezig zijn, is niet met je aandacht bij iemand zijn. Er zit zoveel kracht achter focus op de aanraking, met je aandacht bij de aanraking en de persoon zijn.

De kleuren die ik heb gekozen voor mijn website, toonden zich na een avondje pannenkoekenhuis. We liepen naar buiten en de zonsondergang zorgde voor prachtige kleuren. Geïnspireerd dus door avondrood, wat toevallig de Nederlandse vertaling is van mijn achternaam.

Over 
Marina Abendroth

Ademcoach & Kundalini NRGY Facilitator

Over mij… Wat vertel ik dan? Welke boodschap wil ik de wereld insturen? Waar sta ik voor? Wat wil ik delen? Is dat het moederschap, mijn burn-out, de fase waarin ik vooral verdoofde, of juist weer begon te voelen?

Waar het begon

Eind 2019 ontmoette ik Anna op een festival. Deze ontmoeting heeft mijn leven veranderd. De inmiddels goede vriendin begeleidde mij met mijn eerste innerlijke reis, waarna er nog vele hebben gevolgd. Het opende deuren naar plekken in mezelf, die ik nog nooit had aangekeken. Het bracht mij weer in verbinding en balans. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik een aantal deuren heb gesloten met alles wat mij niks meer bracht. Oude patronen mocht ik loslaten en hoewel dat niet altijd even makkelijk was, ging ik mij langzaam steeds wat beter voelen. Doordat ik weer begon te voelen!

"Ik gun dit anderen ook!"

Ik heb diepe duiken gemaakt door sessies met planten, maar ook door lichaams- en ademwerk. Vergeten herinneringen en emoties nog een keer doorvoelt om zo weer vrijer te kunnen leven. Het heeft mij zoveel gebracht, dat ik dacht: ik gun anderen dit ook! En zo ben ik begonnen met de ademopleiding en ben ik Anna gaan assisteren bij ceremonies. In 2021 kwam ik in aanraking met Kundalini NRGY Awakening en onderging in mijn eerste sessie bij Nadia. De energie heeft mij gepakt en de droom ontstond om zelf sessies te faciliteren. Het veld is zo krachtig, dat dit binnen een jaar ook is gelukt. Elke sessie die ik faciliteer of zelf onderga ,ervaar ik keer op keer de dankbaarheid en nederigheid hier mee te mogen werken. In welke vorm dan ook, het begeleiden van processen vind ik iets magisch. De verbinding die ontstaat en de kwetsbaarheid die zichtbaar wordt, is onbetaalbaar.

Begeleiding

Verwacht in mijn begeleiding humor, luchtigheid, aandacht en heeeeeel veel liefde. Ik heb ook niet alle wijsheid in pacht, maar kan jou wellicht wel helpen om de deuren te openen naar de wijsheid die in jou huist. Ik ben dit gaan doen met de wens dat anderen ook ontdekken dat er zoveel meer is dan waar wij met ons verstand bij kunnen. En dat het echt mogelijk is om meer vanuit liefde en intuïtie te leven. Dat je durft te zeggen wat je wil zeggen en je jouw waarheid leeft. Dat je in staat bent keuzes te maken zonder lang te twijfelen. En het leven met je is, in plaats van tegen. En vooral (weer) voelen in plaats van weg stoppen. Het wegstoppen zorgt ervoor dat je steeds verder verwijderd raakt van jezelf, van je essentie en potentie.

 

Wat zeg je ervan om onder mijn begeleiding dat gat weer een beetje te dichten? Ga je in op mijn uitnodiging?

Liefs,

Marina Abendroth

Kundalini facilitator en ademcoach omgeving Rotterdam
Contact
bottom of page