top of page
KAP Kundalini Rotterdam

Kundalini NRGY Muziek

Tijdens een Kundalini NRGY sessie wordt er gebruik gemaakt van luide muziek. Dit heeft verschillende functies. Zo kan het ervoor zorgen dat je meer in je lijf komt. Het geeft ook meer privacy, waardoor je je vrijer kunt voelen ruimte te geven aan emotie(s) en geluid. Elk nummer heeft een bepaalde intensiteit en vibratie. Het is heel persoonlijk waar jij op ‘aan’ gaat. Daarom probeer ik met het opbouwen van lijsten altijd zo veel mogelijk rekening te houden met verschillende muzieksmaken en zullen de nummers een golfbeweging maken qua intensiteit.

Wat is goede Kundalini muziek?

Dat antwoord zal voor iedereen anders zijn. Welke muziek vind jij mooi? Waar ga jij op ‘aan’? Over het algemeen doen nummers met drums, viool en viking muziek het voor mij goed. Voel vooral wat werkt voor jou. Mijn favoriete componisten/ muzikanten zijn: Thomas Bergersen, Lindsey Stirling, Carlos Estella, Ludovico Einaudi en BrunuhVille.

Kundalini thuis doen

Wanneer je een aantal sessies hebt ontvangen en je levensenergie is ontwaakt, zou je hier thuis ook contact mee kunnen maken. Maak op Spotify een lijstje met nummers die jij mooi vindt, zoek een rustig plekje waar je niet gestoord wordt, zet je koptelefoon op en de muziek hard. Neem waar wat er gebeurd. Hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker en sneller jezelf in staat bent je eigen ‘healing space’ op te zoeken. Oefenen! Hoe vaker je het doet hoe meer vertrouwt je raakt met de energie, hoe makkelijker het wordt weer in balans te komen.

Kundalini Spotify tips

Spotify kan verslavend zijn wanneer je op zoek bent naar mooie Kundalini NRGY muziek. Er bestaat zo ontzettend veel mooie muziek. Verdeel je muziek in lijsten op thema of intensiteit, zo kun je makkelijk soortgelijke muziek vinden. Laat je ook verrassen door de lijsten die Spotify jou aanbiedt, zoals: Discover Weekly en Release Radar. Hier zitten soms mooie pareltjes tussen!

Kundalini muzieklijsten delen

Na een sessie vragen mensen vaak om de muzieklijst. Ik besteed gemiddeld 2 tot 4 uur aan een lijst en zorg dat deze elke sessie anders is en is afgestemd op de energie van de groep. Ik deel dan ook geen complete lijsten. Wel heb ik een aantal lijsten openbaar staan op thema. Pik er vooral uit wat je mooi vindt en stel daarmee je eigen lijsten samen. Veel plezier en geniet ervan.

 

Tijdens een Kundalini NRGY sessie kan muziek anders bij je binnen komen, dan dat je thuis op de bank zit. Dit komt omdat je zintuigen veranderen tijdens een sessie en je op een andere manier iets kunt waarnemen.

Ga naar mijn Spotify

Aanmelden voor een sessie

bottom of page