top of page
pexels-oleg-karsakóv-12072535.jpg

Aanbevelingen

“Je moet daar echt heen gaan!”

Dat hoor ik mezelf nog weleens zeggen. Je moet natuurlijk helemaal niks. En wat voor mij goed werkt hoeft voor een ander helemaal niet goed te werken. Uiteindelijk kies je iets of iemand omdat dat past bij jou in het moment.

Op deze pagina vind je mensen die mij verder hebben geholpen en begeleid bij mijn eigen processen en persoonlijke groei en ontwikkeling. Mensen waarbij ik mij altijd veilig voel om die processen aan te gaan en waarvan ik veel heb geleerd en nog steeds leer.

I AM AWARE, centrum  voor bewustwording door middel van ademwerk, systemisch werk en coaching. Veiligheid en liefde staat bij haar voorop. Anna weet wat ze doet en doet dit met heel veel passie. Wil je een diepe duik maken? Gun jezelf dan Anna.

Systemisch werk

Voor diepe ontspanning, zelfheling en werken op diepe(re) lagen. Ik noem Marieke weleens een tovenaar. Ik kan niet goed uitleggen wat ze doet, ik kan wel vertellen dat ik mij na een sessie bij Marieke altijd beter voel. Naast toveren is Marieke ook ademcoach.

Ademcoach Rotterdam

Tussen alle vrouwen op deze pagina ook nog een man. Zelf heb ik de ademopleiding gevolgd bij Stephan, één van de beste investeringen die ik heb gemaakt. Ook als je niet het verlangen hebt om zelf ademcoach te worden, biedt deze opleiding veel inzicht in eigen processen. Je gaat diep, het is heftig en intens en ook zo mooi! Stephan doet dit met al zijn liefde en passie en dat is duidelijk voelbaar. Ik ken weinig mensen die zo gepassioneerd werken als Stephan. 

Opleiding tot ademcoach

Charel is een ontzettend fijn mens, ze kan je helpen om weer voluit te kunnen leven en om je doelen te verwezenlijken door middel van coaching, (relatie) therapie, mindfulness en plantreizen.

Plantmedicijn Rotterdam

Het beste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven. De Kundalini NRGY training van Nadia heeft mijn leven veranderd. Naast de training biedt Nadia ook ‘gewone’ Kundalini NRGY sessies aan. Hele fijne energie, als de muziek aan gaat en Nadia in de ruimte is, succes gegarandeerd. Gun jezelf deze ervaring.

Opleiding tot KAP facilitator

NRGY Sisters

En kijk vooral ook eens bij m'n andere Kundalini NRGY sisters:

Kundalini NRGY
bottom of page